Παράκαμψη πλοήγησης


ο άνθρωπος είναι το σύμπαν

ο άνθρωπος είναι το σύμπαν

  • Υπάρχουν δύο διαλύσεις στο Σύμπαν η μικρή και η Μεγάλη.  Έχετε γνώση και αντίληψη μονάχα για την μικρή διάλυση, την οποία ανακαλύπτετε και εμπλουτίζετε διαρκώς. Η Μεγάλη διάλυση όμως είναι ακόμη πέραν της δικής σας αντιλήψεως.
    Στην πραγματικότητα δεν συνιστούν καταστροφές αλλά αναδιάταξη και αναμόρφωση του συστήματος, σαν δύο αναπνοές που συμβαίνουν σε διαφορετική περιοδικότητα. Έτσι και εσείς έχετε δύο αναπνοές, το ένα είδος το γνωρίζετε το δεύτερο δεν μπορείτε ακόμη να το αντιληφθείτε αλλά συμβαίνει κάθε επτά περιόδους. Το κομμάτι που σας διαφεύγει είναι και το κλειδί της εξέλιξής σας.
  • Αν δείτε το σύμπαν σε ολότητα και όχι σε μέρη θα αντιληφθείτε οτι αποτελεί μάκρογραφία του εαυτού σας αλλά και του συνόλου της ανθρωπότητας σαν λειτουργία. Το κλειδί δεν είναι στην κατα μέρος  αποκρυπτογράφηση αλλά στην εν πληρότητα κατανόηση.
  • Το ίδιο βλέπετε και άμεσα στην φύση γύρω σας. Το σύνολο και όχι τα κατα μέρος κομμάτια της σας δείχνουν την πορεία σας, τις συγκρούσεις, την εξέλιξη και την δομή μέσα σας.
  • Το ορυκτό βασίλειο δείχνει την δομή της ύλης σας, το φυτικό της συναίσθησής σας και το ζωικό της νόησής σας. Ο άνθρωπος αν και μέρος του ζωικού βασιλείου δείχνει το επιστέγασμα της συνειδητότητας μέσα στην δημιουργία οπότε σας δίνει και ένα στοιχείο που υπερβαίνει την νόησή σας αλλά αδυνατείτε να το δείτε ενώ το αντιλαμβάνεστε μερικώς.  Το καλείτε και Ψ&Χ. Αυτό συνιστά το όχημα της ενσυνείδητης ατομικότητάς σας και όχι τον οδηγό της.
Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: