Παράκαμψη πλοήγησης

Φαος

Φαος

 • Το σύμπαν είσθε εσείς και εσείς είσθε ένα σύμπαν.
 • Το σύμπαν είναι ένας ζωντανός οργανισμός όπως και εσείς.
 • Όλα στο σύμπαν βρίσκονται σε αναλογία, όπως και εσείς είσθε σε αναλογία με το σύμπαν.
 • Οι νόμοι που ισχύουν στο σύμπαν ισχύουν και στον οργανισμό σας.
 • Η αναλογία αυτή αν θέλετε να την κατανόησετε βρίσκεται στην μαθηματική προέκταση του φ ( Φ= 1,618034 ) και ειδικά στην σχέση 1/φ.
 • Αυτό το φαινόμενο που ονομάζετε αρμονία, συνιστά φυσικό νόμο.
 • Ότι παρατηρείτε στα εξωτερικά φαινόμενα συμβαίνει κατά την παραπάνω αναλογία και μέσα σας.
 • Ο οργανισμός σας κατά αναλογία του σύμπαντος διακρίνεται σε 3 τριάδες:
  1) κεφάλι – κορμός – άκρα 2) νευρώνες – μύες – κόκκαλα, 3) εγκέφαλος -καρδιά – στομάχι.
 • Η πρώτη τριάδα συνιστά την δράση σας. η δεύτερη τριάδα συνιστά την συναίσθηση σας και η τρίτη τριάδα την νόηση σας.
 • Το σύμπαν έχει νόηση η οποία γίνεται μετρήσιμη μονάχα από το αίτιο και όχι από το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα που είναι μετρήσιμο από εσάς είναι η δράση του και η διαδικασίες διατήρησης της αρμονίας είναι η συναίσθηση του ( το ονομάζετε κραδασμοί , έχει διατυπωθεί και ως μουσική των σφαιρών ).
 • Στο σύμπαν υπάρχει αρχή, μέση και τέλος, γέννηση, θάνατος και αναγέννηση.Έτσι και σε εσάς.
 • Στο σύμπαν τίποτε δεν χάνεται, απλά μεταμορφώνεται. Έτσι και εσείς μια μέρα θα μεταμορφωθείτε. Μην το ονομάσετε τέλος αλλά νέα αρχή.
 • Στο σύμπαν όλα έχουν ένα σκοπό και λειτουργούν με βάση την αρμονία και την ανάγκη. Έτσι οφείλετε να λειτουργείτε και εσείς. Αρμονικά με τα υπόλοιπα είδη και εκπληρώνοντας τις ανάγκες διατήρησης της ζωής σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο.
 • Το σύμπαν αναπνέει και εκπνέει, το ονομάζετε συστολή και διαστολή. Έτσι και οι πλανήτες, έτσι και τα άστρα, έτσι και εσείς.
 • Οι δομικές μορφές  στο σύμπαν ομοιάζουν ένα δωδεκάεδρο. Το ίδιο συνιστά και εσάς. Στο σχήμα αυτό βρίσκεται ο κώδικας δομικής μορφής της ζωής.
 • Στο σύμπαν όλες οι διεργασίες μεταμορφώσεων και εξέλιξης γίνονται σε ένα συλλογικό σχέδιο. Και εσείς οφείλετε να λειτουργείτε σαν μια συλλογικότητα.
 • Όλες οι μορφές στο σύμπαν είναι μοναδικές, δεν επαναλαμβάνοντε ποτέ οι ίδιες, το ίδιο και εσείς, αποτελείτε μια μοναδική μορφή, που ποτέ ξανά δεν θα επαναληφθεί.
 • Το σύμπαν εξελίσσεται δυναμικά ακόμη και οι πιο μικρές αλλαγές επηρρεάζουν και κατευθύνουν την δυναμική όλου του συστήματος. Έτσι και σε εσάς, οι μικρότερες φαινομενικά αλλαγές μπορούν να αλλάξουν την κατεύθυνση όλου του συστήματος σας. Τίποτε δεν είναι άσκοπο, ούτε άχρηστο.
 • Όλα στο σύμπαν είναι αλληλοεξαρτώμενα. Το ίδιο και κατα αναλογία στις μικρότερες υπομονάδες του όπως οι γαλαξίες, τα αστέρια και οι πλανήτες. Το ίδιο και εσείς, είστε κομμάτι αυτής της κοσμικής αλυσίδας, οι δράσεις σας επηρρεάζουν ολόκληρο τον οργανισμό της κοινωνίας σας, του πλανήτη σας, του πλανητικού σας συστήματος, του γαλαξία σας και κατ’επέκτασιν όλου του βιολογικού σύμπαντος. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στα κύτταρα μέσα στον οργανισμό σας.
 • H αναλογία εκφράζεται με τον αριθμό 8. Δείχνει την αναλογη συμμετρία του μικρόκοσμου και του μεγάκοσμου με σημείο τομής τον υποκειμενικό παρατηρητή. Εμπνευστείτε απο αυτό και θα ανακαλύψετε την ορθή σας λειτουργία.
 • Αποστάσεις στο σύμπαν δεν υπάρχουν. Αυτό που εσείς ονομάζετε κενό χώρο συνιστά μια μορφή ύλης. Όλα λοιπόν τα σώματα συνδέονται, το ένα αποτελεί προέκταση του άλλου και ο «κενός χώρος» σας στην πραγματικότητα είναι ο σύνδεσμος μεταξύ των ορατών σας ουρανίων σωμάτων. Έτσι και εσείς συνδέεστε με τα πάντα γύρω σας αλλά και μεταξύ σας, οι αποστάσεις είναι ανύπαρκτες καθότι ο «κενός χώρος» είναι στην πραγματικότητα ο φυσικός σας σύνδεσμος με την φύση και κατα προέκταση με το σύμπαν.
 • Σύμπαν ονομάζουμε το σύνολο των κόσμων και όχι τα φυσικά όρια αυτού που εσείς ονομάζετε σύμπαν. Κατα την δική σας ορολογία ως Σύμπαν ονομάζουμε πολλά σύμπαντα ενωμένα σε ένα μεγάλο δωδεκάεδρο, στο οποίο αν κάποιος ξεκινήσει απο ένα σημείο και μπορέσει να ταξιδέψει σε ευθεία γραμμή θα καταλήξει πάλι στο ίδιο σημείο, οπότε το Σύμπαν σύνολο μπορείτε να το αναπαραστήσετε με ένα κύκλο ωοειδούς σχήματος, φαίνεται να είναι άπειρο αλλά στην πραγματικότητα εμπεριέχει τον εαυτό του.
Advertisements

2 Comments

 1. Καλημέρα σας και καλή αρχή.

  Συγχαρητήρια για το περιεχόμενο του Blog. Αναμένουμε και άλλες πληροφορίες από εσάς σύντομα.
  Η ερώτηση μου είναι για πιο λόγο αναφέρεστε στα γραφόμενα σας στο δευτερο πληθυντικό πρόσωπο ??

  Ευχαριστώ

 2. Καλώς όρισες.
  Μεταφέρω την απάντηση στο ερώτημά σου απο τους υπέυθυνους που μου αποστέλουν τα κείμενα και δύναμαι να τα παραθέσω σε μορφή blog. To δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο συνιστά την μορφή που συνέλαβαν αυτές τις διαπιστώσεις αυτοί που τις κατέγραψαν. Συνιστούν μηνύματα που μάλλον απευθύνονται σε όλους μας ( και στους παραλήπτες). Αυτό που εγώ ως admin μπορώ να πιστοποιήσω δεν είναι η εγκυρότητά των γραφόμενών αλλά μονάχα οτι οι παραλήπτες επουδενί δεν τα οικειοποιούνται ως δικά τους. Αντιθέτως και οι ίδιοι προσπαθούν να τα κατανοήσουν – αναλύσουν. Οι ίδιοι θα παραμείνουν ανώνυμοι, δεν καταβάλουν αυτήν την προσπάθεια για κάποιο προσωπικό όφελος. Βγήκαν σε μορφή blog δε για να τα λάβουν υπόψιν τους οι μονάδες στις οποίες απευθύνονται αυτά τα μηνύματα και να βοηθήσουν όσον αφορά την παραγωγή κάποιων πρακτικών συμπερασμάτων αν και εφόσον έχουν κάποια αξία, λογική κίνηση καθότι πιστεύουν στην διαλεκτικότητα που προσφέρει αυτό το μέσο μακριά απο ταμπέλες και κατηγοριοποιήσεις.
  Αυτό μου απάντησαν οι παραλήπτες και στο μεταφέρω.

  Ευχαριστώ,
  ο Admin


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: